Cijena prijevoda

Online Burza Prijevoda zamišljena je kao online sastajalište prevoditelja i naručitelja, tj. pravnih ili fizičkih osoba koje trebaju prijevod nekog teksta ili dokumenta u digitalnom formatu.

Cilj nam je olakšati vama, naručitelji, potragu za prevoditeljem, tj. omogućiti vam da u moru internetske ponude, sami i na jednom mjestu odaberete prevoditelja za svoj tekst.

Button N

Više ne trebate pretraživati razne oglasnike i web sadržaje, uspoređivati njihove uvjete i cijene prijevoda kako bi pronašli prevoditelja za sebe.

Na stranicama OBP-a registrirani prevoditelji iz naše baze na vaš upit samostalno unose svoje cijene prijevoda i kreiraju svoje ponude, a vi samo trebate klikom odabrati onu ponudu i onog prevoditelja koji svojim profilom i cijenom najbolje odgovara materijalu čiji prijevod trebate.

A vama, prevoditelji, želimo pružiti još jedno mjesto na kojem možete pronaći materijal za prijevod. Sve što trebate je registrirati se, urediti svoj profil i biti online, kako bi uvijek mogli provjeravati i odgovarati na pristigle upite naših naručitelja.

Button P

Zašto Online Burza Prijevoda?

Prevoditelji:
• besplatna registracija
• sami uređujete i kreirate svoj profil koji vas najbolje prezentira naručitelju
• sami birate upite naručitelja koje ćete prevoditi
• samostalno kreirate iznose ponuda za upite naručitelja
• primate e-mail obavijesti o novim upitima koji odgovaraju vašim jezičnim kombinacijama
• jednostavno i uvijek dostupno korištenje stranica – trebate se samo registrirati i biti online
• djelatnici OBP-a su vam uvijek na raspolaganju

Naručitelji:
• brz, jednostavan i besplatan unos upita za prijevod
• za svaku pristiglu ponudu primate e-mail obavijest
• koristite web sučelje za pregledavanje profila i ponuda prevoditelja
• sami i na jednom mjestu odabirete prevoditelja za svoj tekst
• mi se brinemo da vaš prijevod bude uspješno realiziran
• plaćate samo prijevode s kojima ste zadovoljni
• djelatnici OBP-a su vam uvijek na raspolaganju

Online Burza Prijevoda omogućuje naručiteljima prijevoda da jednostavnim unosom upita za prijevod, jednim klikom, zatraže direktne ponude od prevoditelja koji su odabrali potrebne jezike za izradu prijevoda te na taj način najbrže dođu do prijevoda u bilo koje doba dana.

Nakon zaprimanja obavijesti o unosu novog upita za prijevod na jezicima za koje su prijavljeni, zaiteresirani prevoditelji samostalno kreiraju cijene prijevoda i unose svoje ponude, a koje se uvećane za 10% naše provizije šalju naručitelju prijevoda.

Naručiteljima se na našim stranicama prikazuje liste svih zaprimljenih ponuda s podacima o prevoditeljima gdje naručitelj osim cijene prijevoda ima uvid i u profile prevoditelja.

Naši registrirani prevoditelji samostalno uređuju svoje profile kako bi se što bolje predstavili naručitelju, a sam profil sadrži, osim imena i mjesta iz kojeg prevoditelj dolazi, sliku i životopis prevoditelja te broj uspješno odrađenih prijevoda s prosječnom ocjenom i komentarom koje im naručitelji samostalno unose po prihvaćanju i završetku prijevoda.

Sva plaćanja vrše se preko naše tvrtke kao garancija uspješne suradnje na način da se naručitelju šalje prijevod tek nakon plaćanja cijelokupnog iznosa ponude.

Po evidenciji uplate iznosa iz ponude započinje rok žalbe u trajanju od 7 dana u kojem naručitelj ima mogućnost prihvatiti prevedeni materijal ili uložiti žalbu, a prevoditelju se isplaćuju sredstva tek nakon isteka roka žalbe ili nakon prihvaćanja prevedenog sadržaja od strane naručitelja.

U slučaju komplikacije bilo koje vrste, naručitelj i prevoditelj imaju na raspolaganju djelatnike OBP-a koje će učiniti sve u njihoj moći da se situacija riješi na obostrano zadovoljstvo.

Naše stranice koristi veliki broj slobodnih prevoditelja – freelancera, poslovnih subjekata, studenata i umirovljenika, a cijela se suradnja odvija potpuno transparentno uz pravovremeno automatizirano informiranje korisnika naših stranica i djelatnika OBP-a.

Na ovaj način, interaktivni web portal Online Burza Prijevoda, naručiteljima i prevoditeljima omogućuje 100% učinkovitu online suradnju bez rizika, uz minimalno gubljenje vremena na istraživanje internetskih bespuća i uz minimalan dodatni trošak u iznosu od 10% kojeg snosi naručitelj.

Tih 10% iznosa OBP koristi za stvaranje, hosting, održavanje te promociju naših stranica te za ostale troškove koji proizlaze iz eventualnih pritužbi na prijevod, kao i za troškove bankovnih usluga za funkcioniranje naplate prijevoda.

Za sva pitanja, nedoumice ili poteškoće, unesite komentar na stranici Komentari i upiti.

Djelatnici Online Burze Prijevoda će vam, u što je moguće kraćem roku, dati odgovore na postavljena pitanja u komentaru.

Veselimo se našoj budućoj suradnji,

Online Burza Prijevoda
Vaša
Online Burza Prijevoda