Prevoditelji

Uvod
Sve stranice za prevoditelje vidljive su nakon provedene registracije i prijave na ove web stranice.

Nakon unosa Općih podataka i Odabira jezika za prevođenje omogućuje se pristup stranicama koje su dostupne samo registriranim prevoditeljima.

Ako se registrirate kao prevoditelj, unesete potrebne podatke i odaberete najmanje dva jezika za prevođenje, bit će Vam omogućeno uređivanje vlastitog profila, pregledavanje pristiglih upita za prevođenje na jezicima za koje ste prijavljeni te nuđenje i prevođenje upita naručitelja s naših web stranica.

Registracija
Postupak registracije započinje unosom adrese Vaše e-pošte u formu za registraciju, nakon čega primate podatke za prijavu preko kojih Vas sistem prepoznaje i omogućuje Vam unos općih podataka i odabir jezika za prevođenje.

Nakon što provedete gore navedene postupke, dozvoljava Vam se sudjelovanje na Online Burzi Prijevoda kao registrirani prevoditelj.

Opći podaci
Na stranici Opći podaci unosite svoje osobne podatke potrebne za suradnju. (Napomena: Online Burza Prijevoda držat će Vaše osobne podatke u tajnosti i neće ih dijeliti bez Vaše prethodne jasne suglasnosti.)

Prevoditelj ne smije isticati adresu svoje e-pošte, broj telefona, mobitela, fax-a, naziv ili logo poslovnog subjekta, web stranicu i sl. (osim kod unosa podataka u zatražena polja).

Odabir jezika
Na stranici Odabir jezika odabirete jezike s/na koje želite prevoditi. (Napomena: Prijevod na jezicima za koje niste prijavljeni neće biti moguće nuditi!)

Moj profil
Na stranici Moj profil uređujete izgled svog profila s podacima koji se prikazuju naručiteljima u sklopu ponuda.

Aktualni upiti za prijevode
Na stranici Aktualni upiti za prijevode pregledavate unesene upite za prijevode koji odgovaraju Vašem profilu (jezici i sudski tumač) i preko nje odabirete prijevod za koji želite kreirati ponudu.

Moje ponude
Na stranici Moje ponude vidljive su sve Vaše pohranjene ponude.
Ovdje možete pregledavati i ostale informacije o ponuđenom prijevodu, a samu ponudu možete izmijeniti ili deaktivirati.

Moji prijevodi
Na stranici Moji prijevodi vidljive su ponude i prijevodi koje je naručitelj prihvatio.
Na ovoj stranici možete poslati dodatan upit naručitelju prijevoda, konzultirati se s djelatnicima Online Burze Prijevoda te vratiti prevedeni materijal.

Napomena
Online Burza Prijevoda zamišljena je kao uslužno mjesto, kako za prevoditelje tako i za same naručitelje prijevoda od kojih se očekuje da svojim postupcima i ponašanjem na ovim stranicama ne dovode nikoga od sudionika Online Burze Prijevoda u nezahvalan položaj.
Također se pretpostavlja da su svi sudionici suglasni s Uvjetima korištenja kojima se želi spriječiti neprimjereno postupanje na ovim stranicama.

Za sva pitanja, nedoumice ili poteškoće, unesite komentar na stranici Komentari i upiti.

Djelatnici Online Burze Prijevoda će Vam, u što je moguće kraćem roku, dati odgovore na postavljena pitanja u komentaru.